HVORDAN HA SPENNENDE S*X NÅR DU ER PÅ FERIE?

2 min


Heisann og god dagen mine kjære lesere, tenkte å gi dere en då et lite tips jeg, dere elsker jo mine tips, gjør dere ikke?. Når du har sex hjemme eller i utlandet er faktisk en stor forskjell, tro meg. For det første så er det sånn at om du skulle hatt sex her hjemme i norge, et offentlig sted eller noe, så finner jo fort folk dette ut, alltid noen som får vite det. Men i utlandet derimot, der kjenner jo ingen deg, med mindre du er en stor kjendis. Der kan du faktisk ha sex offentlige plasser uten at du trenger å tenke på at noen rundt deg kjenner deg igjen.

Men over til hvordan du kan ha spennende sex i utlandet, om dere skulle vært på et hotellrom, gjør det foran vinduet, ha gardinene åpen, slik at naboene kan se inn, de kjenner deg jo ikke?, piff it up!.. eller kan dere gjøre det på altanen, hva er vel bedre enn å være naken i varmen høyt oppe på altanen på et hotell i utlandet? you tell me.

Når kvelden nærmer seg og gjestene har forlatt baren på hotellet, stikk til bassenget og gjør det litt spennende, om bassenget har stengetid på kvelden, snik dere ut om natten og ha dere i bassenget, dere er på ferie..

Stranden, eller i vannet, gå ut i vannet og gjør ferien litt spennende, en liten handjob skader vel ikke under vannet? dessuten er det hyggelig og kunne bade og ha seg samtidig, dobbelt opp 🙂

Heisann, dere har cirka 20 sekunder fra dere går inn i heisen til heisann stopper i første etasje og nye turister skal inn, se om du klarer å gjøre den lille turen litt sexy, ooh snap!..

Uansett hva jeg skriver her så vil dere selv finne på hvordan dere selv skal ha spennende sex, for all del, fyr på, overalt, underalt. Er dere på ferie, så er dere på ferie. Det er ti tusen muligheter, så lenge dere spiser god mat og får i dere nok drikke så er det vel egentlig gjort? en ferie handler ikke bare om sex rene, slutt. Nei, det vet jeg kjære deg, men du flytter jo bare sexlivet deres fra norge til ulandet, om du skjønner? still the same damn thang you dig?.

Ta dere noen strawberry daquiri, en flaske med sprit og noen redbull, ha et lite vors på hotellrommet, stikk ut på byen, fest som faen og besøk stranden etter byen før dere stikker hjem igjen til hotellet, perfekt.. men alt i alt, everybody fucks, ihvertfall på ferie 🙂 kiss kiss


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Du får si fra hvor du skal på feire så folk kan unngå samme hotell som deg. Tror ikke jeg ville badet i samme basseng som deg :/

  2. husker deg fra barne skolen rene, nå har du tatt over internett 🙂 hehe alle snakker jo om deg og denne bloggen for tiden. hvordan går det med deg? har fått med meg alt dette med deg og annek. Hehe stå på mann

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.