ALKOHOL JEG DRIKKER & ELSKER!!!

Nå skal jeg ta et innlegg jeg aldri har tatt før, hvilken alkohol drikker jeg? jeg drikker egentlig alt utenom whisky, jeg klarer ikke smaken av whisky, helt jævlig spør du meg.1 min


Nå skal jeg ta et innlegg jeg aldri har tatt før, hvilken alkohol drikker jeg? jeg drikker egentlig alt utenom whisky, jeg klarer ikke smaken av whisky, helt jævlig spør du meg.

Men utenom det så drikker jeg egentlig alt sammen, cider, shakers, vodka, strawberry daiquiri, øl og alt annet du kan tenke deg, så og si. Slenger med noen bilder av det jeg absolutt drikker, det er smaker jeg liker, men som sagt, drikker jeg det meste.


Dette er bare noen av den alkoholen jeg drikker, så kommer jo alt det vanlige utenom, øl, cider, shakers. Drikker også vin, nesten alt av alkohol, men ikke whisky.


Like it? Share with your friends!

11 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Og du sier Anne er alkis fordi hun drikker så mye.. Du drikker like mye og lager er innlegg om alkohol? Hallo? Hvem bryr seg om hva du drikker?

  2. Sprit er jo ren gift !!
    Skjønner virkelig ikke att noen vil pimpe innpå med det helg etter helg , det er jo faktisk farligere enn enkelte narkotiske stoffer. Litt dumt og reklamere for noe så negativt da.
    Selv drikker jeg svært sjeldent , og da er det kun vin eller øl/ cider 🙂

  3. Bryr meg ikke nei, bare lurer på hvorfor du skriver om det på bloggen. virker som du tror det er kult. er sånt innlegg en 18 åring kunne skrivd lmao

  4. eeeh, hvis det er et så stort problem for deg at han legger ut et innlegg om alkohol så hvorfor skroller du ikke bare forbi det? er ikke verre enn det 😉
    jeg syns det er drit fett at du skriver om alt mulig, 😀 jeg elsker absolutt vodka og mickey finn , har du prøvd de sammen ? typen min som viste meg det , prøv det ut neste gang! 😀

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.