VINN SOLKORT FRA BRUN & BLID

1 min


Heisann alle sammen, jeg har nå fått nye solkort fra brun & blid og vil dele ut 10 nye solkort til dere lesere. Det du trenger å gjøre er å like min facebook fanpage HER og så må dere like brun & blid sin facebook fanpage HER du må også legge inn ditt fulle navn i kommentarfeltet på dette blogginnlegget og dele dette på din facebook.  10 vinnere vil bli trukket ut fredag den 15 februar. Lykke til alle sammen


Like it? Share with your friends!

218 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Oii så klart jeg må bli med♥
  Dagen etter bursdagen min det 😀
  Likt fanpagen til dere begge fra før.
  Håper å krysser fingrene 🙂 klem 🙂
  Vårin Marita Iversen
  v.m.i@live.no

 2. Jeg har delt konkurransen (la linken til denne + to andre konkurranser hos deg jeg har deltatt på i samme status, om det går greit?) og liker facebook siden din.
  Mvh Anne Snefrid Opheim

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.