GOD LØRDAG FOLKENS!!

Når det var stengetid så ble jo det litt av hvert som skjedde, trenger ikke snakke om det heller, men alt i ett en veldig bra kveld, selvom vi bare fikk 90 minutter, men det føltes ut som 90 timer. 1 min


Nå har jeg faktisk nettopp stått opp, i går så hadde jeg egentlig bestemt meg for å være hjemme, siden ingen skulle ut i går av mine nærmeste venner. Men så klokken 22.30 får jeg snakket med en kamerat og det ender med at jeg og han tok turen ned til byn, ah yeah!. Vi tok turen til fotballen siden det var det nærmeste, og fordi klokken var blitt 01.00.

Vi hadde det kjekt som faen og traff på kjente folk, og så treffer jeg også på en jeg alltid ser der så bli jo til at jeg måtte gå der og der, hysj!.. Jeg klarte jo seffølgelig å miste kameraten min til slutt fordi jeg går jo alle veier når jeg er ute, men det er jo ikke min skyld, alle vil jo snakke, tehe.. Var kjekt i går skal jeg si deg, traff også på en annen blogger, haha,

Når det var stengetid så ble jo det litt av hvert som skjedde, trenger ikke snakke om det heller, men alt i ett en veldig bra kveld, selvom vi bare fikk 90 minutter, men det føltes ut som 90 timer. Ah yeah..I dag blir det ihvertfall liv, vi får se hva denne dagen bringer, vi blogges..

Ikke glem extensions konkurransene, begge sminke konkurransene og alt det andre jeg har på bloggen nå!..See yaah sweethearts


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.