LYGER DU TIL DAMEN DIN?

1 min


Lyger du til damen din? er det sånn at du gjør et par ting som hun kanskje ikke vil at du skal gjøre, men i stede for å si sannheten så lyger du?, ikke bra. Du må faktisk bare si sannheten til hun, lyger du til en jente er det tredje verdens krig og du taper diskusjonen på stedet, tro meg.

Det er viktig at du sier det rett ut om du lyger, for du kan ikke holde på en løgn over lengre tid, sannheten kommer alltid frem til slutt og det kan ende dårlig for deg. Har du lyst at en løgn skal gjøre slik at du mister det kjæreste du har i livet ditt? om svaret ditt er ja, fuck you!

Jeg kan sverge deg at ingen liker løgnere, kanskje noen der ute liker å bli utnyttet og løyet til hele tiden, men då må de nesten være litt retarded. Om du lyger hjelper det svært lite å kjøpe en jente mangen gaver, du er fremdeles løgneren som leker snill, og kjærlighet kan ikke kjøpes, det må oppstå og eksistere. Aldri kjøp en jente, med mindre hun er prostituert då, men då er jo du dømt for å få klamydia.

Det jeg vil frem til med dette innlegget er at du aldri skal lyge til en jente, du sårer henne på mangen måter, så si til deg selv når du leser dette innlegget at du sverger på at du aldri skal lyge for jenten din, si du sverger. Om du fremdeles ikke gidder å bry deg om dette, sett på sangen under og tenk deg godt om neste gang du lyger for din kjære. Vi blogges


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Du motsier deg selv i innlegget ditt. Det blir tredje verdenskrig med mindre du gir visakortet for å la henne shoppe, mens du i avsnittet under sier at kjærlighet/lykke ikke kan kjøpes for penger. Ville bare si ifra, du har helt sikkert ment det riktig! Ha en fin dag videre :))

  2. Woooow, du er digg !
    har du lyst og komme i form så kom innom bloggen min. går meste parten ut over trening og kosthold ! 😀 håper du vil lese min blogg o ! :* fordi din er kjempe bra ! 😀

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.