DAGEN I GÅR (ALKOHOL,SKINNBUKSER & DOWNSTAIRS)

1 min


Hvor skal jeg begynne?, i går så kom rene til meg i 1900 tiden og vi drakk litt her før vi ble hentet klokken 20.30, vi ble kjørt ut til fyllingsdalen på et vors. Når vi kom ut der var det noen vakre jenter som åpnet døren, i trange skinnbukser. Eg bare tenkte for meg selv, ååå fy faen. De har ihvertfall fått med seg dette, trykk HER .  Så vi vorset der ute med de og det var bare kjempe kjekt. Vi var der til 00.15 tror jeg, då tok vi bussen rett til byen. Jeg måtte faktisk fremføre kroppen er på stell pga en drikkelek? hahaha.

Når vi kom til byen gikk alle sammen til downstairs og der var det bare masse kaos, hehe. Veldig mangen som var der i går pga langhelg. Traff som vanlig mangen kjente og vi skulle egentlig på narch men det ble ikke noe av det. Tok sinnsykt mangen bilder i går så om dere har bilder fra i går, send til meg på facebook HER eller på mail til renekleveland.blogg.no@hotmail.com

Det var ihvertfall en veldig fin kveld, takk til alle sammen involvert. Nå har jeg bare veldig vondt i hodet, men det pleier å gå over utover dagen. Takk igjen jenter :* for en fin kveld. I dag kommer nok proteinfabrikken med varene til meg, så då blir det å få delt ut produktene til vinnerne. Og så er jo det så fint vær ute så er vel ingen som kan klage? hva som skjer i dag vet jeg ikke endå, det ser vi. Alle sammen får ha en fin dag videre. Vi blogges…bye bye sunshines


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.