FU*K – EG LEVER LIVET

1 min


Føler bare for å si en liten ting, og det er det at jeg lever faen meg livet. Skal ikke ta opp noe drama greier for det har jeg ikke noe formening om. Jeg nyter livet så jævlig, sorry ordbruket. Jeg har noen perfekte venner rundt meg og det er så deilig, at jeg kan våkne å tenke – aaah fuck yeah!.Skjønner du meg? har du det sånn også? du kunne ikke hatt det bedre for du har det du trenger og livet behandler deg på en god måte? sånn føler jeg det. Hver dag er det alltid noe spennende som skjer i hverdagen, og nå er vi jo kommet til torsdag, hva skjer? I dag blir det vors, rene kommer til meg i 18.00 tiden så er det av gårde. Seinere på kvelden blir det byen. Nei vet du hva, lev mens du kan.

Ikke la noe hindre deg i å leve livet, du lever til du dør og det finnes ingen hindre. Hver eneste uke er forskjellig, men en ting er sikkert, torsdag,fredag og lørdag blir alltid like minnerik. Du kan ha det gøy uten alkohol rene, ja jeg vet det kjære deg, men ikke like gøyt. Nå får jeg avslutte dette innlegget for nå skal det mikses ned noe av det jeg har spilt inn av låter, snart kommer den nye låten som kommer til å gå deg til hode. tro meg, vi blogges… (Gled dere til dere ser denne karen på paradise hotel 2014. Skal love dere et tv program dere seint vil glemme. )


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Du er en herlig fyr som sikkert kommer til å gjøre det bra på paradise hotell. Du har alt som skal til, bortsett fra at du ikke er slesk nok. Du er ganske slesk, men om du skal måle deg med resten av gjengen så tror jeg du trenger blassere klær.
    Hilsen Assgeir’s Catwalk A/S

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.