DET GJELDER IKKE ALLE, KJÆRE DEG

1 min


Dere vet når jeg skriver innlegg her på bloggen, om tips eller hvordan behandle en jente, ting du ikke bør si til en jente, hvordan jeg syns en jentekropp bør være osv?, ingen har noensinne sagt at dere bør høre på meg.

Når jeg skriver feks 25 ting du ikke bør si til en jente, dere vet dette ikke gjelder alle jenter. Alle jenter er forskjellig og jeg kan jo umulig klare 25 rette, det er allerede vanskelig med 7 rette i lotto, så ikke forvent at alle mine 25 tips til hva du ikke bør si til en jente skal stemme, hehe. 

Jeg skriver bare ned ting jeg hører, hva som ikke er så kjekt å si til en jente, eller hva man ikke bør si. Når det kommer til tips jeg gir på bloggen så er det ingen som trenger å rette på det jeg skriver, ingen har sagt du ta mine råd. Jeg er på min måte, du er på din, hvordan du behandler din jente bryr meg fint lite, jeg bare gir tips. 

Når det kommer til det sex greiene på bloggen, det med titanic vettu? det var et eksempel på ironi. Hele det innlegget var ironi, les det HER ( om du ikke har lest det ) 

Som sagt, det jeg skriver på bloggen må ikke enkelte ta sånn på alvor hele tiden, og for all del ikke følg mine tips, alle er forskjellig så ingen trenger å rette på det jeg skriver. Noen liker det sånn, andre liker det på en annen måte. Noen liker å bli behandlet på en annerledes måte enn det andre gjør, vi er alle forskjellig, takk for det..

Tommel opp om du tar alt jeg skriver seriøst, noe må du nesten forstå er ment som ironi


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. om alle tar alt du skriver seriøst så syns jeg egentlig synd på dem. titanic sex innlegget ditt var jo tidig men virket som de fleste tok det seriøst haha. stå på rene 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.