HVORDAN FINNE UT OM NOEN ER UTRO ELLER MISTER FØLELSER FOR DEG

3 min


Har du en kjæreste? og du lurer på om han eller hun er utro? her er noen tips du kan tenke på.

Om alt har vært bra før men så begynner hun / han og bli mer og mer sur, på hver minste ting du gjør så begynner det å oppstå krangler utav ingenting. Dette vil hun / han fordi de følelsene begynner å ta slutt.

Når det er familie besøk så vil ikke han / hun lengre gå på dette, enten det er bryllup, middagsbesøk osv. Om han / hun har alltid vært med på dette men plutselig begynner å bli lei og alltid har en unnskyldning til å ikke gå der, så kan det også være en grunn til at forholdet tar slutt, eller utro, hvorfor? om du går til dette selskapet men din kjære sier nei pga hodepine eller noe slikt, så går du aleine men når du kommer hjem er ikke din kjære hjemme?, du skjønner.

Plutselig har han / hun fått en ny venn, dette er bare en kollega fra jobben men så finner du ut at han egentlig ikke jobber der han / hun jobber? Så kommer det flere andre grunner til hvor han / hun egentlig kjenner han fra men ingenting stemmer fra din side. Hvor traff han / hun denne vennen då? på byen ? når han / hun ikke vil si hvor denne vennen kommer fra så er det også noe som ikke stemmer.

Om han / hun blir sur bare du spør om hvordan han / hun har hatt det så er det jo noe som ikke stemmer, om du er hyggelig og spør et enkelt og greit spørsmål men svaret du får er negativt så kan det også være hun begynner å bli lei deg, han / hun har kanskje vært med en annen men når du spør om noe så vil han / hun klikke å si feks hvorfor spør du?  slutt å mas, må du vite alt?.

Om dere har faste dager dere for eksempel ser filmer på kino eller noe, men plutselig kan ikke han / hun noenting av dette lengre, alt blir plutselig forandret på en merkelig måte.

Om du mener han / hun alltid har kledd seg i normale klær gjennom hele forholdet deres så langt, men plutselig ( inkludert alt som er skrevet over ) begynner å kle seg mer og mer sexy, noe du aldri før har sett, bare om han / hun skal på butikken eller ut et ærend, hvorfor så sexy nå?

Om dere er vandt til å leie hverandre i hånden overalt men plutselig en dag når du prøver å ta hånden til din partner tar hun hånden vekk og starter en samtale. Du sier få hånden då kjære, men så sier han / hun vent litt, men hånden får du aldri mer holde i. Hvem vet? enten er han / hun plutselig lei av å holde deg i hånden eller så mister han / hun følelser for deg eller så har han / hun en annen i tankene.

Når dere har sex, dette kan seffølgelig skyldes andre ting, men om du skulle si et annet navn til din partner, og om dette skulle skje flere ganger, og det gjentar seg gang på gang når dere har sex. Dette kan du nå begynne å lure på, hvorfor? ingen unnskylding er god nok då. Han / hun sier jo ditt feile navn ikke bare en gang men flere ganger når dere elsker.

Eller dette, han / hun vil ikke lengre ha sex med deg, du prøver alt du kan for å forføre han / hun men ingenting av det du lengre gjør hjelper deg på noen måte. Du kler deg sexy, prøver ditt beste men han / hun vil ikke ha sex med deg. Om det bare gjelder en dag spiller det ingen rolle, men om det fortsetter sånn over lang tid har han / hun ihvertfall begynt å få avsmak fra deg.

Han / hun bryr seg ikke lengre om hvordan du ser ut, hvordan du kler deg, du får ikke lengre de fine komplimentene du fikk daglig, du spør han / hun om du ser fin ut i dag, eller kan jeg gå sånn? som svar tilbake får du » gå som du vil» eller «du som skal gå sånn», ikke lengre sånn » du var drit fin i dag » eller » perfekt » han / hun vil ikke bry seg litt engang om hvordan du kler deg lengre.

Han / hun begynner å sende deg mindre meldinger på telefonen, eller hun ringer deg mye mindre enn du gjorde før. Om du er vandt til å snakke med han / hun hver eneste dag men så plutselig går det 3-4 dager mellom hver gang du hører noe, så begynner kanskje han / hun å bli lei deg, eller så har han / hun andre å snakke med.

Det viktigste av alt egentlig, om han / hun har vært utro før du gikk inn i ett forhold med han / hun så kan du regne med at hun gjerne er utro igjen. En gang utro, alltid utro.

Håper noen av disse tipsene hjelper deg om du  har en du kjæreste som begynner å ta avstand fra deg, tenk igjennom dette for det er ihvertfall noen grunner til at han / hun ikke lengre liker deg på samme måte som i begynnelsen av forholdet deres.  Vi blogges

Om du er jente og har funnet ut typen din har vært utro, sett på sangen under, kanskje hun kan kn*lle han godt men du kan kn*lle han bedre!!


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. En gang utro, alltid utro? Nånei du 😉 Om det er i samme forholdet, så ja. Men får du en ny partner betyr ikke det at man er utro på nytt. tror du virkelig alle som er utro alltid er det, hele livet? Du må nok lære deg litt mer om forhold kjære deg.

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.