FREDAGEN OG BYN

1 min


I går fikk jeg som sagt besøk, så vi satt her og drakk før vi ble hentet klokken 23.30, vi tok turen ned til fotballpuben, men der var det ikke akkurat så mangen folk når vi kom.

Etterhvert, rundt 01.00 begynte det å komme en del folk, så vi gikk no rundt der og snakket med folk. Alltid like kjekt det, traff på mangen kjente fjes, og det var en bra kveld for å si det sånn.

Traff også en som var min barne passer når jeg var liten, eller hun er jo bare et år eller to eldre enn meg, men det var også kjekt å se henne igjen.

Sto opp klokken 13.00 i dag, ikke dårlig litt engang ( seriøst ) med tanke på hvor mye jeg drakk i går. Hva som skjer i dag vet jeg ikke endå, det ser vi hva som skjer. Fikk ikke tatt noe særlig med bilder i går, glemte kamera og tar ikke med speilrefleks heller, men fikk tatt et par stykker og så slenger jeg med noen mobil bilder som jeg fikk på facebook.

Meg og Rene, ja han heter det samme som meg og han hater når vi går sammens på byn og noen roper rene, lett å ta feil. Haha

Rene sitter å tenker på hvor mangen han klarer å hooke opp med, tankefull jævel 🙂 haha

Jada, tatt og drukket en god del, så ikke en gang spør engang!! hahaha.


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Etter disse dagene så begynner eg å merke at facebooken må snart åpnes igjen:-P takk for en fin kveld;-) på ann igjen i dag 😛

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.