Vær deg selv – ikke alle andre rundt deg

1 min


Hvor mye hater du når andre alltid skal gjøre det samme som deg?

Når du bestemmer deg for å gjøre en ting, så skal alltid alle andre gjøre det samme som deg, irriterenes sant?, Dette gjelder også om du kjøper deg klær, så skal alle andre kjøpe det DU har pga de så du hadde det.

Dette gjelder også bloggere, når du skriver et innlegg så må jo du regne med at andre kopierer det du skriver, eller kopierer selve emne du skriver om. Du bryr deg sikkert ikke noe stort om det, men tro meg om du skulle vært utsatt for at noen kopierer hele din væremåte, din stil, dine innlegg og alt du gjør så blir du lei til slutt.

Dette gjelder ikke meg på noen måte, jeg bare føler for å skrive et slikt innlegg, ikke kopier andre, det kalles FAKE. Om du er missunelig på andre, så forstår jeg du vil leve opp til den personen, kanskje hun / han gir alle andre et bedre inntrykk på andre enn det du klarer? kanskje den personen ikke trenger å skille seg så mye ut for å være populær?, hvem vet.

Men for all del, om du skulle kopiert andre, så vet de fleste hvor det egentlig kommer fra, det startet en plass og det får jo alle med seg. Be yourself, med mindre du er misfornøyd med livet du lever.


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.