SILIKON VS ORIGINAL BOOBS

1 min


Hva er forskjellen på silikon og normale pupper? hva er finest å se på? hvorfor silikon?

Vi har alle foskjellige meninger om hvordan en perfekt kropp skal se ut, jeg mener ingenting om at en jente må ha store pupper for å se fin eller bra ut.

En jente har mye mer enn bare puppene å tenke på når det kommer til utseende, en jente har jo smilet, personligheten og væremåten også, inkludert så mye mer!..

Det jeg vil frem til er at noen velger silikon pupper pga de er missfornøyd med sitt front parti. Jenter velger da og ta silikon for å få opp selvtilliten sin. Om noen velger å ta silikon er det andre som skal irritere seg over det, men då må dere nesten tenke at de har gjort det for en grunn. De har gjerne hatt små pupper fra før, eller følt seg lei på hvordan kroppen deres har vært tidligere, eller mobbing?.

Spør du meg så syns jeg silikon pupper er noe veldig fint å se på, men jeg foretrekker normale pupper for å si det sånn, men som sagt, jo større jo bedre mener noen. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om en jente hadde hatt store eller små pupper, men skriver dette fordi at jenter som tar silikon, alltid ( nesten ) har en grunn for det. Om du skulle tatt på silikon pupper så er de mye fastere enn normale pupper, så det er vel en grunn til at jeg foretrekker normale, de er jo mye mer bouncy ( bedre å ta i ) spør du meg.

Men for all del, folk velger selv hva de syns er fint, men en ting jeg ikke forstår er at noen faktisk kan si at silikon ikke er noe fint å se på!..

Ingen kan vel egentlig klage på silikon? men for all del, vi er alle forskjellige mennesker med forskjellige meninger, love your body bby, uansett hvilken størrelse du måtte ha på dine fine bryst <3

Du er perfekt på din måte, uansett om du har silikon eller vanlige titties!..


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. jeg har silikon, ikke for å vise meg frem eller noe, men jeg fikk en sønn når jeg var 20 år, å da følte jeg at jeg fikk pupper som en 50 åring. Rett å slett for å føle meg bedre selv. Hadde puppene fortsatt vært normale etter graviditet og amming så hadde jeg aldri tatt det 😛

  2. Jeg har silikon, jeg ser ikke noe galt i å ha det. Jeg tok det fordi mine naturlige kledde overhode ikke kroppen min, så jeg ville gjevne ut kroppsfasongen min. Men som andre har sagt,hadde jeg hatt store naturige pupper hadde jeg aldri tatt silikon. 🙂

  3. i «min type jente»-innlegget skriver du » Litt pupper må man jo ha, må jo ha noe å ta i. » Og nå skrev du «Jeg kunne ikke brydd meg mindre om en jente hadde hatt store eller små pupper». I’m confused?!

  4. Det er det samme spørr du meg, med mindre de har tatt så mye silikon at det blir unaturlig. Sånn som de som går fra nesten ingenting til dobbel d liksom. Det blir for mye og ser falskt ut. Men de som ikke overdrever ser det jo naturlig ut på, så jeg ser ikke noe galt i det.

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.