SHAPE TIGHTS – PERFEKT RUMPE UNDER TRENING

1 min


God kveld alle sammen, liker du å holde seg i form? trener du?

Har du lyst å være sexy samtidig som du trener men tenker at det går vell ikke ann? Jo, hør på meg et lite øyeblikk, kjære deg!.

Alt du trenger å gjøre er å skaffe deg en shape tights, du får den fineste rumpen ever, og den strammer din faste fine rumpe opp på best mulig måte.

En shape tights ligger på 649 – 700 kr, ingen har sagt du trenger å kjøpe noe, men sjekk ut nettsiden ved å trykke på bildet under, dessuten har de knall sterke farger og helt ny kolleksjon. Du får den mest perfekte rumpen du kan tenke deg, og har du en fast fin rumpe fra før? WOW, da bør du egentlig bare ta en titt innom nettsiden som har de beste treningsklærene for damer.

Röhnisch er et svensk familieselskap som produserer trenings- og golfklær for kvinner. Det ble grunnlagt i 1945 av Hellmut Röhnisch. Hellmut var Sveriges første SM-mester i gymnastikk og gift med Margareta Röhnisch. Margareta deltok i den svenske OL-troppen i gymnastikk i Berlin i 1936. Hun ble senere svensk mester i curling og ? hårfrisering. Selskapet fokuserte i starten på gymnastikkutstyr utviklet seg etterhvert til å inkludere gymnastikklær i sortimentet. 


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Skulle trodd du var 14år, for du er så veldig opptatt av sex, rumpe, silikon, barbie, blond bimbo. Finn noe mer interessant å blogge om, tror ikke det skal være så vanskelig.

  2. Folk er så messunlig fordi at dem ikke kan sette kroppen i en slik trenings bukse ;* suck on that Bitch ;* men slike bukser er døds digg og bruke !!!!

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.