SEXTIPS TIL ALLE MINE LESERE <3

2 min


God dagen kjære lesere, tenkte å gi dere noen sex tips i kveld, det er bare nytting om du vil ha deg litt kos uten at det skal gå gale!. Det er først å fremst veldig viktig at du sier noe forførende, hva du skal si er opp til deg og din fantasi, si noe sexy.

Om du skal ha sex er jo det litt vitkg at begge parter kan kysse skikkelig, det er jo bare en liten fordel i hele forspillet. Bruk tungen og forfør partneren din oppetter halsen, work it work it. Kroppskontakten er også veldig viktig, stryk hendene dine følsomt nedover partneren din, om du er gutt, stryk hendene dine nedover innsiden av lårene til damen.

Om du er jente, stryk hendene dine følsomt hvor enn du måtte føle for. Bruk også litt tenner på hodet, Nei, ikke det hodet de fleste tenker med. Et godt tips er også å bruke olje, kjøp inn noen flasker med babyolje, holder sikkert med en flaske, men om du skulle være vill og kåt, kjøp inn slik at du har hele uken.

Jeg kan også gi dere mitt personlige tips, det er det at kvinner har et ømt punkt som ligger utenfor vagina kjeden, om du klarer å bruke peke fingeren og tommelen samtidig og så treffe dette ømme punktet som vi kaller klitten, samtidig som du beveger de opp og ned ( tommelen og pekefingeren ) så vil damen forgude deg gjennom hele sexen. Som sagt så har alle damer et ømt punkt, du må nesten bare finne ut hvor dette er. Vær på jakt under hele forspillet, men om du er usikker så må du spørre hva hun liker.

Dette er forskjellig fra dame til dame. Noen damer liker å bli bitt i øreflippen, dette kan du gjøre sakte men sikkert, si noe forførendes som hun vil ha glede av gjennom sexen. Husk på hva du sier i øret, hun vil absolutt huske dette til neste gang, ikke bruk alle replikkene samme natt.

Mange damer liker å bli dullet med på tærene, finn noe som du kan bruke, har du et fjær liggenes hjemme kan du bruke det, hun vil automatisk skrike, men vær forsiktig så hun ikke får orgasme før dere har begynt, da er det game over for deg!. litt kjedelig kan man si.


Musikk, musikk er veldig viktig, om du tar på noe av Celine dion, ta gjerne på låten Titanic. Alle jenter har sett filmen, og du kan bli nattens Leonardo Dicaprio. Dette er bare noe alle jenter ser på som romantisk.Ta hun med på en tur hun sent vil glemme. Bytt sexstillinger ofte, kjør på med doggy i 10 minutter, så flipper dere over til 69.

Dette er underholdning for dere begge, om dere skulle klare over 10 forskjellige stillinger under sex akten er dere unike og skapt for hverandre.

Om dere følger rådene mine ta på låten under, under sex. Ready set fuck!


Like it? Share with your friends!

45 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. hvilke stillinger er 69 og doggy? hvordan gjør man det? jeg er uerfaren og har ikke peiling på hva de forskjellige stillingene heter

 2. Lol, og ha et ironisk innlegg er jo humor i hver dagen !:) men mangen tar jo alt så fuckings seriøst at eg må le! Silje marie tok du deg nært av dette innlegget eller ?;P skulle nesten tro det ;* dakkaaaaaa ;* love u reeeeneeeee

 3. Heheh, er jo bra å dele erfaringer og lignende, men føler bloggen din har fått en mye sterkere fokus på sex. Kan neeesten kalle det en sexblogg! men for all del, er jo et av de mest facinerende tema’er å lese om, men syns kanskje det blir litt i grenseland å ta med dine egne erfaringer å promotere seg selv slik. Er sikker på at du har bedre kvalifikasjoner enn de kun i sengen 🙂
  Tror bloggen din kan bli mer interessant om du kanskje tar med andre ‘tabuer’ som folk ikke pleier å snakke om til vanlig, hvis du skjønner?

 4. det at du promoterer deg selv seksuelt skriver du i de siste linjene at det ikke stemmer, men det har du jo gjort i tidligere innlegg da (for å rette meg selv i den forrige kommentaren) som f.eks hva du tenner på, osv. Det syns jeg personlig blir litt for vulgært og litt lite spennende å lese om.
  Men men, stå på Rene! 😀

 5. foretrekker heller den vanlige misjonærstillingen enn 69 og doggy. vil at det skal inneholde følelser, og 69 og doggy er kun sex og har ingenting med ekte følelser å gjøre, kun begjær og kåthet

 6. Dette er jo ironisk , hallo? Faen folk er mongo ;P å ehh ha samleie til Titanic sang er jo helt perfekt <3 vakreste man kan gjøre ;* blir så rørt , eg hadde blitt sykt glad og sånn om noen gjor det mot meg , hadde jo vært utrolig ;* naaaaaat. Folk må jo nesten vite at man ikke kan ta alt så sykt seriøst 😉 men men

 7. Hahahahhahaahahhaha leste en kommentar over her, sex skal innebære mye følelser og kliss klass, hallo? Folk liker jo forskjellig så du kan ikke mene at alle skal like akkurat det samme som du ;* samme som noen liker og bli dradd i håret mens andre liker og bli kost med på håret hahahaha like teit. Men først og fremst tar du dette innlegget 100% seriøst så beklager eg og måtte fortelle at du har failet, og ikke forstår humor 🙂 digger bloggen rene !

 8. Digger bloggen din. Du er en inspirasjon uten like. sex livet vårt er blitt helt utrolig. vi hører ofte på celin dion og det hjelper!! kan du komme med et innlegg om hvordan vi kan ta ibruk leketøy. Hilsen Peder 52år Bergen.

 9. Synes egentlig dette var et ganske bra innlegg. Synes det er gøy når folk blogger litt sånn som du gjør for å kødde litt! Det er sånne innlegg som er gøye å lese, synes jeg!
  Stå på Rene!

 10. Doggy og 69 er vel og bra det… men hvorfor så og si bare de som du kommer med?
  kan jo ha henne på toppen, hun ligger på magen mens du kjører på, spredd utover kjøkkenbenken, ta det til dusjen… Er altså ikke såå mye sex tips du kom med da.
  olje… jaha, du nevner babyolje. Passer den oljen til alle kondomer da? enkelte oljer gjør at de sprekker kjappere ama 😉

 11. Hahahahaa du høres ubrukelig ut og jeg tviler på at du noen sinne har opplevd noe annet enn fake orgasmer lol omg hahahaja

 12. haha… lo godt når eg las dette…. Den som ikkje har skjønt Rene brukar ironi og humor må lese innlegget ein til gang:P
  Hadde vertfall knekt sammen av latter om nokon hadde fulgt dette opplegget ditt dersom dei skulle «forføre» meg:P

 13. «»men vær forsiktig så hun ikke får orgasme før dere har begynt, da er det game over for deg!. litt kjedelig kan man si.»»
  ha ha, hun får EN orgasme, bare EN? Hm, det var da litt lite, ha ha…dårlig føring eller? En er jo bare begynnelsen spør du meg…

 14. Prøvd tipsene dine i går og de fungerte veldig bra❤spesielt når jeg strøk hun ned over mot fitta hennes! Men hva er best av analsex og vanlig sex?😊

 15. Navn: Kjempegodt å høre, nå ble jeg glad, disse tipsene mine funker 99 av 100 ganger så det sier seg selv at de funket for deg også 🙂 det må du nesten spørre hun om, det er opp til hva dere selv liker, men sex innebærer jo alt mellom himmel og jord, så go4everything

 16. Mine kjære barn…BARE VENT… sex blir så bra etter som dere blir eldre, at da man når 50+ vil man ikke annet enn knulle døgnet rundt…det er ikke tull en gang. Da gjelder det mine damer, og være sikker på at dere har rette mannen…for menn bruker (mange av dem) å miste piffen i den alder`n… Jeg har bytta ut min, for to år siden….da han var 54 og jeg 59…LIFE IS SO SHIT SEXY GOOD <3

 17. Blir litt satt ut av alle som blir satt ut her 😛 hehe…Sex er jo helt normalt og naturlig..faktisk like normalt og naturlig som å handle brød feks 🙂 Å de som syns det er ekkelt å lese om sex, MÅ ikke klikke inn på en blogg det står «sextips» på…De kan fiint velge å bla forbi å ikke lese! 😉
  Ha en fin natt videre 🙂

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.