HVORDAN BLI LIKT?

2 min


God ettermiddag, har du noen gang lurt på hvorfor noen ikke liker deg? Jeg har noen tips til hvordan du kan bli likt, selvom vi alle er mennesker, kan desverre ikke alle like alle.

Men hvordan bli likt? om du skulle føle deg litt sånn utenfor? Mine tips..

Husk at du alltid må være deg selv, om ikke noen liker deg fra starten av, synd for de. Du kan ikke forandre deg for at du SKAL bli bedre likt. du er den du er, enten liker de deg eller så hater de deg. Men som sagt, alltid vær deg selv.

Ikke vær en over dramatisk person, ingen liker det. Om du skulle elske drama i hverdagen din så går folk lei deg til slutt.

Husk alltid å lytte til personer som prøver å si deg noe, ikke drit i det noen har å si til deg. Om noen du ikke kjenner kommer bort til deg og vil snakke med deg, vær en god lytter og ikke gi en god faen. Om du skulle drite i hva noen har å si til deg, selvom du ikke kjenner vedkommende så setter du deg bare i et dårlig lys. Folk snakker og det går rundt at du er «careface», vær litt hyggelig.

Husk alltid å være reinslig, om du kjenner at du stinker dritt, ta deg en dusj og puss tennene, dette burde ingen si til deg selv. Hvem liker vel ikke å dusje? jeg personlig gjør det to ganger for dagen, morgen og kveld.

Ha stor tro på deg selv, ikke gå rundt å vær redd for å snakke med folk, det verste som kan skje med deg er at de snur ryggen til for å gå videre. Jo flere du snakker med, jo flere blir du kjent med, og gir du noen et godt inntrykk får du et godt rykte på deg.

Det er lov å være sjenert, men om du skulle vært ute og du ser en fin jente eller gutt, ikke la din venn gå bort for å snakke med vedkommende, litt awkward? hei, min venn der borte liker deg, kan du gå bort å snakke med hun / han? det blir for dumt, stikk bort om du skulle ha et godt øye for den personen. DO IT!!!..

Om du føler du er aleine i verden og alt er så dønn kjedelig, stikk ut på byen og ha det gøyt. Snakk med alle sammen og skaff deg noen homies & bitches.

Om du ser en jente / gutt og hun eller han har fint hår feks, sleng ut en kommentar som «du var drit fin på håret», hvem liker ikke å få slike komplimenter? eller du har fine øyne, du lukter godt..

Få andre til å føle seg komfortabel, få de til å føle seg respektert av deg, så får du samme respekt tilbake. Dette er bare noen tips, ingen som sier du trenger å bruke noen, men for all del, VÆR DEG SELV..


Like it? Share with your friends!

9 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Heyy Rene!
  Vet du? Jeg lurte på om kunne tenkt deg et dritkjedlig vorspiel ei helg, uten damer og drama? Jeg syns du er skikkelig tidig! Det hadde vært artig å bare snakka med deg og tatt en pils eller to og hørt litt på musikken din 🙂 Vi bor i Kleppestø, og jeg er ikke så jævlig hypp på PR. Hadde vært veldig gøy om vi hadde blitt bedre kjent med deg 🙂

 2. Nei, dette er nok ikke ironi Rene 🙂
  Jeg har bodd her nede 3 år før uten å få venner…
  Jeg har nylig flytta tilbake. Har INGEN venner utenom kjøresten her. Du virker som en kjempesnill gutt med store evner. Ta det som det vil, det er ikke ironi iallefall!
  Jeg liker mye av den samme type musikk som deg.
  Jeg syns du er talentfull og lovende!
  Jeg er bare ensom, utenom kjæresten. Ønsker bare en artig venn !:-)

 3. Ja, jeg ser den 🙂
  Litt vanskelig å overbevise deg om at jeg er et normalt menneske over nett! Skjønner deg veldig godt 🙂
  Ville uansett bare si at jeg digger flowen din mann!
  Du har en sinnsykt rå stemnekontroll, og til tross for at jeg (hater) bergensk, så snakker typen min askøyværing…. og datteren min har sånn halvveis av begge to sine diakekter! Hehe, ille vettu 🙂 Jeg digger «Kroppen e på stæll» 😀
  Du er konge Rene! Håper vi møtes en dag 🙂

 4. Ønsker deg alt godt iallefall 🙂
  Jeg går ikke ut lengre. Har ikke vært ute på mange år.
  Hadde vært dritkult om du kom på Askøy og freestyla en gang!

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.