30 DAYS CHALLENGE (MUSIKKVIDEOER) PART 2

1 min


Kjører igang med en musikkvideo hver dag, en låt hver dag, låter jeg har spilt inn for mangen år siden og musikkvideoer som jeg har laget for flere år siden som jeg ikke har lagt ut før.

Dette er videoer som ikke akkurat så mangen har sett og dette var før jeg og min fetter thommas (tabu) begynte å ta musikken skikkelig.

Før kunne vi spille inn 3-5 låter hver eneste dag og lage video til sangene. Men jeg tenker at det er jo morsomt å se tilbake på, så tenkte at jeg kunne vise dere hvordan vi gjorde det før, og låter vi lagde. andre låt ut blir en låt som vi kalte twisted mind, den er kun tabu som har spilt inn på, låten er noen år gammel, dette var tilbake i 2011 når vi ikke hadde det beste musikkutstyret, men det funket for oss. stay tuned.


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.