30 DAYS CHALLENGE (MUSIKKVIDEOER)

1 min


Kjører igang med en musikkvideo hver dag, en låt hver dag, låter jeg har spilt inn for mangen år siden og musikkvideoer som jeg har laget for flere år siden som jeg ikke har lagt ut før.

Dette er videoer som ikke akkurat så mangen har sett og dette var før jeg og min fetter thommas (tabu) begynte å ta musikken skikkelig. Før kunne vi spille inn 3-5 låter hver eneste dag og lage video til sangene. Men jeg tenker at det er jo morsomt å se tilbake på, så tenkte at jeg kunne vise dere hvordan vi gjorde det før, og låter vi lagde. Første låt ut blir en låt som vi kalte Bars, låten er noen år gammel, dette var tilbake i 2010 når vi ikke hadde det beste musikkutstyret, men det funket for oss. stay tuned. 


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Dette var dritkult! Du er flink å rappe, fet stemme. Fortsett med dette. Dette her er noe du kan satse på. Alle rappere har fans som elsker og hater dem, og etter alt drit med Anne har du bare motviasjon til å drite i haters, så hvis du tenker sånn så er det bra dette har skjedd, for du kommer til å nå langt som en sterk person, flink rapper 😀

  2. Hallais Rene! Jævla fete sanger du har lagt ned, kan du ikke legge ut lyricsene til sangene også? Du heter jo trossalt Lyrical!

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.