HVA GJØR MEG KÅT?

2 min


Heisann alle lesere, sånn dønn seriøst, jeg har fått så mangen som skriver tidige ting på twitter og facebook, og lest noen blogg innlegg som skriver om meg angående dette.

Jeg kan med hjertet på hånden si hva som gjør meg kåt, jeg sier dette rett ut, om du skulle gått i skinnbukse eller gått i rosa klær, så hadde jeg vært så lett å få kontakt med at det er skummelt. Om du noengang skulle gått med skinnbukse eller noe rosa klær og sett meg ute et sted, så hadde det tatt meg et sekund å fått kontakt med deg, jeg hadde lagt merke til deg med engang.

At en jente går i skinnbukse eller i noe rosa, det må være det mest sexye jeg kan se en jente i, eller en skinn shorts, ingenting gjør meg villere i underbuksen. Om jeg kunne valgt mellom en million kroner eller sett en dame i skinnbukse? sett en dame i skinnbukse vel, det er verdt så og si alt her i verden. Slenger med noen bilder…

¨

Ha en fin kveld alle sammen, kroppen e på stell, hun der e modell, hun der gjør meg vill ifra morgen til kveld!!!…..


Like it? Share with your friends!

18 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. ahhaha, meeerkelig :p
    Hvordan går det ant å bli av kåt av noen klær. Hvorfor akkurat rosa? Og skinnbukse?
    Hadde du blitt «vill i buksa» om hun var jææævlig stygg, og gikk med skinnbukse og rosa? Eller må hun være deilig og?

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.