PERFEKT KVELD!!!

1 min


Kom hjem fra byen for en liten time siden og har hatt det perfekt. Det var meg og noen kamerater som var hos meg og drakk, før vi resten av gjengen i byen, vi stakk først en tur til exodus. Der var vi en liten time før vi gikk bort til fotballpuben. Traff på en haug med kjente folk, snakket med alle, hilste på folk som spurte om bloggen også, tok bilder men får ikke lagt de inn nå. Når vi kom bort til fotballpuben var det mye liv, og tusen takk til alle dere søte jenter som pratet med meg, dere alle sammen gjorde kvelden min perfekt.

Nå skal jeg ligge meg så vi får blogges siden, i dag kommer spørsmålsrunden ut. Og jeg svarer 100 % ærlig på alt sammen dere har spurt om, har dere fremdeles spørsmål? send de inn HER

Er så utrolig glad jeg er singel, ingen verdens beskymringer, og jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil. Alle de deilige blondinene som går på byen, som jeg endelig kan rote litt med, uten at noen kan si noe til meg, fy faen jeg lever endelig livet, jeg ville ikke byttet det jeg har nå tilbake mot det jeg har hatt, ikke faen. Jeg er lykkelig, veldig. Og igjen, alle dere som jeg har pratet med i kveld, tusen takk til alle sammen. dere vet hvem dere er. Gjelder også alle jeg har hilset på.

sov godt alle sammen. det skal nemlig jeg gjøre!!.

 


Like it? Share with your friends!

17 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Off denne bloggkrigen mellom to voksne mennesker er helt patetisk. Jeg er 16 år og blir flau av det dere skriver…
  Dere prøver rett og slett for hardt begge to. Såklart, gå å ligg med alle de «deilig» blondinene du vil, men bare husk at denne bloggen vil følge deg i lang tid. Det du skriver her ut av sinne er sannsynligvis det folk vil huske deg best for.

 2. Hehe . Du virker litt despo. På flere måter.
  Du prøvet å overbevise «visse» xer OG deg selv om at du et finito ferdig. Du prøver å vise det LITT for hardt;)
  Og alle damene som svermer rundt deg!!! Lissom.. Alle de blondinene som henger i buksa di på utestedene. Nr på bloggen? IKKE minst. Du prøver for hardt. Jadda….
  Ellers er bloggen fin den 🙂
  Suss klapp og klem :p

 3. Huff , du virker dessverre alt for desperat.
  Og det lyser langt gjennom att du ikke er over Anne enda … Hvorfor slikt behov til og presisere att du er såååå lykkelig og att du nå kan rote med alle mulige .. Gosh , er ikke du en voksen mann ?!! Det er også bare en uke siden du satt innpå her og hadde kjærlighetssorg .. Og slike følelser går ikke over så fort.
  Jeg tror Anne er over deg , men klarer ikke og tro på att du er over henne.

 4. Maria: tro meg, over hun for lenge siden, etter alt hun har gjort nå? er du vittig då? finnes ikke noen følelser for hun, ikke faen. du får no bare vente på videobloggen som kommer i kveld. 🙂

 5. Haha Maria , alle vet at rene er over den kjerringen det 🙂 og det er alle sykt glad for , hun er ikke verdt noe. Og du er sikkert en veninne av Anne som skrive slikt. Hun klarer nok ikke og inse at han er over hun og da blir hun sur . Jaja fet blogg rene !:)

 6. Pinlig! Så tydelig at du bare prøver å overbevise alle og deg selv om at du er over A. Hint: du prøver alt for hardt. Dette er bare pinlig og sørgelig.

 7. jeg støtter deg, men synes du ikke trenger å oppføre deg så barnslig uansett. sånn som «takk til alle dere deilige blondiner», eller hva du skrev. Blir litt mye kanskje

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.