UT I DAG :)

1 min


Hva skjer då bloggen? i dag skal eg ta meg turen ut., drite i livet og leve litt, tar turen til downstairs / fotballen siden alle andre jeg kjenner er der i dag, hva skal du i dag då? skal du også ut i dag? eller bare være hjemme å slappe av? legg igjen en kommentar, håper vi treffes i kveld, take care så lenge. Ta vare på hverandre.

Lik min fanpage på Fb? trykk HER


Like it? Share with your friends!

21 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. hei rene. tenkte å lage en blogg for å henge ut annek. vi er tidligere venninner, og jeg vet om mye juicy stuff. tenkte også å hele tiden linke til deg, slik at vi får deg over hun på topplisten. hva synes du om dt?

  2. Kan du kicke en freestyle neste gang du er ute og på downstairs? Var innom der og fotballen igår, men kunne ikke se deg noesteds. 🙁

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.