IDA WINTHER

1 min


Har dere hørt om bloggeren ida winther? Hun har sikkert fått litt drit på seg i det siste, og jeg vil bare si til dere alle sammen at jeg har snakket litt med henne via facebook, og på skype. Om det er noen av dere som skulle tro at det finnes noe ondt i den jenten, så kan jeg bare si blankt nei. Det er en kjempe herlig jente, blogger, og ikke minst mor. Har kommet frem til en liten date, og hun kommer helt fra oslo for å besøke en vennine som bor her i bergen, hva skal jeg? jo, spise middag med denne jenten. glder meg til den 28.01.2013 for å si det sånn. Jeg vil bare gi dere litt info om henne,

Hun har vært litt med for en dansegruppe, noen oppdrag som du kan se her www.vivaworld.no ( sjekk ut jentene der ) det er de peneste som får være med <3 når hun var 15 – 16 år gammel tok hun mangen bilder, hun har gått ferdig vidergående å begynner på KHIO høyskolen, hun er også mamma til et barn som heter Nea, hun bor for seg selv i Oslo. Hun har trent mye med hester, det var bestefaren som sponset den hobbyen + at hun hadde sin egen hest. Hun er veldig dyktig innen design og har desginet veldig mye klær oppover tiden, i begynnelsen av 2012 startet hun sitt eget foretak kalt iaw company limited. Dere kan også gå innpå www.iaw.no der hun har konstruert sin egen kunst, for tiden starter hun opp som lærervikar.

Slenger med noen bilder av skjønnheten

Lik min fanpage på Fb? trykk HER


Like it? Share with your friends!

17 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Såhyggelig! Virker som en fin jente, men nå vedder jeg på at anne klikker og blir sjalu xD hahahah det fortjener hun

 2. Hu der var jo kjempe pen , den som sleng dritt om hu er jo skada?
  eller dem er nok veldig sjalu :))) Både hu og rene eier<3

 3. Hun er døødspen da 🙂 MYE penere enn Anne. Og har jo en kropp som bare er wow. Ikke noe du er vant med I guess, fra ditt forrige forhold i hvertfall.
  Du fortjener en stram og deilig jente

 4. Okei, nå har jeg holdt med deg lenge. Men dette begynner bare å bli latterlig, du skal altså på date «helt tilfeldig» med hun som Anne K hater som faen? Ja tilfeldig. Du skal også melde deg på paradise 2014 like tilfeldig at Anne K også skal det tenker jeg? Nå kan du la vær med dette opplegget ditt, Anne K driter i hva du gjør og det eneste som er åpenbart nå er at du overhode ikke er over henne. Du virker som en kjerne kar ellers men kul an med dette her og gi deg mens leken enda er god.

 5. Anita.: herregud 🙂 endelig kan jeg leve litt, la meg få gjøre som jeg vil, akkurat som hun gjør, vi er ikke sammen lengre og vi gjør som vi vil 🙂 og jeg er over henne for lengst, med hånden på hjertet 🙂

 6. Ida er fantastisk så hold godt kjæft
  Hvordan i helvete kan man sammenlinge annek med denne jenten?
  Hun er naturlig vakker annek er et takras.

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.