MIN TYPE JENTE

2 min


Heisaaan, tenkte å ta opp en liten ting, hvordan må min type jente være?

For at jeg skal kunne like deg må du være litt sånn bimbo, du må ha pupper, uansett. Du må også ha en stor og fin rumpe, stramme lår og helst blond, men hårfargen betyr egentlig ikke så mye. Du må være en liten barbiedukke, elsker det,det er bare helt deilig å se på. Neida, jeg bare tuller med dere.

Min type jente må jo se litt fin ut, jeg liker jenter som har rumpe, gjør ikke noe om det er litt fett på kroppen, trenger ikke være noe slank og stram, trene hver eneste dag på et trenings senter for å si det sånn. Litt pupper må man jo ha, må jo ha noe å ta i. At jenter har hofter er bare et pluss i boken, personligheten må jo være der også. For å være helt ærlig så har jeg ikke noe imot bimbo / rosa jenter, det er jo litt sexy. Jeg må kunne stole på den personen også, og så må jenten ha humor, kan ikke fortelle noe kjempe morsomt så står alle der og ler mens du ikke skjønner en dritt, haha.

Hårfargen på jenter betyr ingenting, om jenten er brunette eller blondine, men alt i et så må jenten ha former, det liker jeg. Og så elsker jeg SKINN KLÆR på jenter, altså skinn bukse, fy faen det får meg til å gå vill i boxeren. En drømmejente for meg må altså ha litt former, en fin rumpe, litt pupper, fin personlighet, humor 🙂

Jeg elsker å filme og ta veldig mye bilder, så om ikke jenten liker å filme eller ta bilder av og til, glem det. Då er du bare så kjedelig at jeg ikke gidder.

Hun må like å finne på ting, kino, byn, gå ut og spise? jeg er ikke så veldig kresen til hvordan en jente skal se ut, men jeg faller ikke akkurat for hvem som helst, det skal litt til, men med engang du begynner å snakke med meg, så ser jeg egentlig hvordan du er og då ser jeg hvilket inntrykk jeg får. Jeg liker hip hop musikk, elsker det, driver med det selv, men det spiller ingen rolle om jenten har en helt annen musikk sjanger enn meg, jeg hører på hip hop, men hører også på noe house faktisk.

Alder? så lenge du er over 18 :*

Liker også jenter som går i rosa eller har rosa på seg, i know, weirdo. Sier ikke nei til en date heller, call me, lagre nummeret mitt 98 18 36 68

Vi blogges alle sammen, ta vare på hverandre alle sammen.


Like it? Share with your friends!

35 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Du gjentar og gjentar de samme tingene hele tiden.. kanskje du bør gå igjennom teksten din før du legger den ut.. SLITSOMT å lese

  2. Hei Rene! Jeg elsker bloggen din, jeg leser den hver dag, og synes den er helt konge;);) jeg tenker å lage min egen blogg, hadde vært syyyykt fett om du hadde lest den;) men kunne du ha hjulpet meg å lage en header til bloggen min, lik den du har, jeg synes den er så syyyyykt feeeeet aaaazzz!!;)
    Takk, jeg digger deg og bloggen din!;);)

  3. Hehe, var litt skjønt med det du skrev om rosa farge da:P tror nok de fleste går med det til tider;) Hehe! Lykke til med å finne en ny jente da:) det fortjener du Rene! Ha en awesome dag, take care. Abrazos;)

  4. Endeli en gutt som kan innrøm at han lika jente me litt fylde ig forme! Æ e skjøl ei jenta som har årdentlie dameforme blir utruli iritert av å se di dær tynne modællan som liksom ska vær sjønnhetsidealan tell oss jenten! Di har jo ikke forme engang.. Eller jo føræstn firkant e jo en form… Add mæ på face da rene ! Ronja kibsgård eller snapp mæ ronjakii

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.