MITT LIV VIDERE !!

1 min


Hva har jeg tenkt å gjøre videre nå? Vel, det jeg har tenkt å gjøre er å fokusere på musikken fremover, jeg vil bli kjent med mangen nye mennesker og bare ha det kjekt. Date? kan jeg vel også gjøre, er bare til å ta kontakt med meg på innboksen eller sende meg en venneforespørsel på facebook, jeg er en veldig grei fyr når du først kjenner meg, gjør alt jeg kan for at du skal ha det godt og jeg kan få deg til å le, smile og mye mer. Jeg er en posetiv fyr som ikke ser noe negativt i noen, behandler du meg riktig, behandler jeg deg som en prinsesse <3 Jeg er meg selv og er åpent for alt, nesten. Så om du ønsker å bli bedre kjent med meg, add meg på facebook, så kan vi få til noe. På Torsdag tar jeg meg turen til downstairs, i helgen vet jeg ikke hva som skjer. Så inviter meg med på noe da vell? vi blogges siden…

Spør etter nummeret mitt så får du det 🙂

lik min facebook fanpage bby, trykk HER


Like it? Share with your friends!

15 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Fra rapper til rapper…rene, vær så snill og slutt og bitch om anne, du er ferdig med hun og ettersom jeg har lest i det siste så er hun ikke vertd bryet og se på en gang, fokuser på musikken for jeg kan si med en gang at jeg liker det du gjør, vet ikke kor mye du har hørt på rap men kan si det at du har stemmen til piddi og stilen til hele spetakkel, tekstene kunne vært litt mer utdypet men alt kommer seg, eg er en rapper selv men i forhold til deg er eg helt verdiløs, se og skjerp deg og fokus på musikken.

 2. Dan
  Rapper til rapper send link til en sangen du har her så skal jeg bedømme deg om si om du får lov og skrive hva en rapper skal utvikle seg på.

 3. Du fremstår jo bare som desperat sånn som du styrer på. Føler med deg, men hadde du vært smart, så hadde du i stede for å reagert med sinne, vist at du var lei deg, og vært ydmyk. Sånn så du reagerer skyver du bare anne bort fra deg. Og HVIS du ikke hadde brydd deg, hadde du aldri skrevet alt det du gjør. Det beste en kan gjøre i sånne situasjoner er å heve seg over det, og ikke henge seg opp i det lenger. Jeg skjønner du er lei deg for du har blitt behandlet som en dumsnill idiot, men det er desverre syke folk der ute som kun tenker på seg selv, og lurer folk for alt dem er god for, helt til de skjønner opplegget. Stay strong, and move on!

 4. Enig med siste kommentar. Absolutt!
  Det er heller best å vente på din kjærlighet, enn å jakte grådig og griskt etter kjærlighet.

 5. Synst det er utrolig bra at du går vider=)
  Og som nevnt over her, den som for deg får en skjønning=) og e heldig som får deg=) Ønsker deg masse lykke til vider=) kanskje jeg ser deg på downstairs på torsdag=)

 6. Hvis dette er ett spill fra begges side så har rene driti seg godt ut… Leserne til AnneK elsker jo at hun e rett kjøtthue… leserne til Rene støtter han av sympati, så hvis det viser seg at han bløffer kommer folk til å bli piiiissed 😛
  Virker ikke som bløff spør du meg… men hva vet vel jeg 😛

 7. Kan bare søke på youtube General De, og så skrev jeg foresten at jeg er langt i fra rene, jeg har nettopp begynt selv men har hjulpet mange ukjente med og starte opp og komme i gang, selvom jeg ikke er noe god selv kan jeg fortelle andre hva de kan bli bedre på, jeg har hørt på kategorien rap i 7 år tror eg og eg tror alle kan høre ka som kan bli bedre med hvilken som helst artist, eg er ikke noe teknisk med program og når det kommer til det og redigere ting men kan mine saker, eg kan love deg at uansett ka folk vil si til meg angående musikken min så vil eg ta det som kritikk, kommer ikke til og bytte stil men kommer til og forandre meg gjennom det personer liker og kalle for en prosess

 8. og sånn btw, lager du musikk selv, er du noe som helst innblandet i musikk bransjen, i såfall vil jeg gjerne vite hvem du er og hva du lager, er alti ute etter noe nytt jeg kan høre på

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.