NYHET: Glad i is og øl? Nå lanseres det is med ølsmak

1 min


756
1k share, 756 points

Det lyder som en iskald drøm for de fleste nordmenn: en is med ølsmak. 

Men i dag går drømmen i oppfyllelse når danske Premier Is lager de første øl-isene i forbindelse med Ølfestivalen i København. Premier Is har i et samarbeid med det danske bryggeriet Thisted Bryghus laget det som ser ut til å bli årets hit: øl-isen.

For bryggemester på Thisted bryghus, Antoni Aagard Madsen, har utviklingen av den nye isen også vært en spennende prosess. Hvilken farge isen vil få er ikke kjent enda, jeg tipper ølfarget.

Vi har tatt utgangspunkt i våres Thagaard-øl fra bryggeriets nationalpark-serie, hvor smaken kommer fra birkeblader sammen med årets friske skudd av gran og furu. Det gir en frisk aromatisk smak, som vi har overført til den nye isen, forteller bryggemesteren.

Vi har sammen utviklet og testet ideen over tid, og nå lover vi at vi får en ny og velsmakende øl-is, forteller kommersiell direktør, Christan Brink fra den danske leverandøren av produktet, Premier Is. 

Premier Is  kommer til å lansere isen på Ølfestivalen i København. Det forventes at den kommer i butikkene både i Danmark og Norge kort tid etter. Kilde: Danske TV2


Like it? Share with your friends!

756
1k share, 756 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
0
Quiz
Fail Fail
0
Fail
Love Love
0
Love
Omg Omg
0
Omg
Win Win
0
Win
WTF
0
WTF
EPIC
0
EPIC
hate hate
0
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.