NYHET: Disse pillene gjør mensen regnbuefarget

1 min


747
920 shares, 747 points

Mensen er ikke noe kjekt for dere kvinner der ute, men nå kan du snart gjøre noe med det. Mensen er som de fleste vet rød og forferdelig, men hva om du heller kunne ha mensen i regnbuefarger? Velkommen til Rainbow Period piller. Selskapet bak forteller følgende:

En pille dagen før du skal ha mensen vil gjøre at mensen blir regnbuefarget i 24 timer. Etter 24 timer tar du en ny pille, ellers vil du se at mensen blir rød igjen.

En boks inneholder 60 piller og vil ligge på rundt 170 kroner på et apotek nær deg når de kommer ut. Pillene vil ikke lindre mensensmertene, men gjøre den fargerik og flott. Det anbefales ikke at kvinner som ammer bruker disse pillene, da det kan gjøre morsmelken regnbuefarget, noe som da kan skade barnet.

Lik og Del med din vennine.


Like it? Share with your friends!

747
920 shares, 747 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
1
Quiz
Fail Fail
0
Fail
Love Love
2
Love
Omg Omg
2
Omg
Win Win
1
Win
WTF
0
WTF
EPIC
0
EPIC
hate hate
0
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.