MAC Cosmetics lanserer 6 leppestifter som lukter og smaker som ekte mat

1 min


771
1.2k shares, 771 points

Alle jenter kjenner til MAC cosmetics, verdens mest kjente merke når det kommer til sminke. Nå har Dominic Skinner som er Global Senior Artist for MAC Cosmetics postet et bilde på Instagram, hvor han viser at 6 leppestifter som smaker og lukter som ekte mat, er på vei.

#SeenBackstage ?#MakeupSwatches for the #Lipglass from a #NEW #MAC collection ☺These #Small (I know coz I’ve smelt) and apparently #Taste (IDK coz I’ve not tasted) like their names ?#Swatches LtoR: #DeathByChocolate ?,#BananaMuffins ?,#CoconutMacaroon ?,#FunfettiCake ?, #RaspberryCream ?, #StrewberrtTorte ?? No launch date yet. More information soon!?#MUA #MACSeniorArtist #MakeupArtist #MakeupAddict #MakeupTrend #Trend #MACCosmetics #MACAddict #Love #LoveMakeup #Makeup #Gloss #Lipgloss @maccosmeticsuk @maccosmetics

Et innlegg delt av Dominic Skinner (@dominic_mua)

De 6 forskjellige smakene som lanseres er sjokolade, banan muffins, kokosnøtt, Funfetti kake (søk funfetti på Google) , bringebær krem og jordbærterte. Lanseringsdatoen er ikke kjent, men ifølge Dominic er det snart.

Se Dominics Instagram HERNoen jenter som gleder seg?


Like it? Share with your friends!

771
1.2k shares, 771 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
0
Quiz
Fail Fail
0
Fail
Love Love
1
Love
Omg Omg
0
Omg
Win Win
0
Win
WTF
0
WTF
EPIC
0
EPIC
hate hate
0
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.