Krispy Kreme lanserer donuts stappet med Nutella! OMG

1 min


753
1k share, 753 points

Det er en god del ting her i verden som passer sammen, som brød og smør, salt og pepper, listen er lang. Krispy Kreme har nå kommet med noe vi ikke kan leve uten, nemlig donuts fylt opp med Nutella. Donuts firmaet Krispy Kreme har i starten kun lansert disse i Den dominikanske republikk (Karibien) men dersom disse blir godt tatt i mot vil de bli lansert i resten av verden.

Hvem liker ikke Nutella? Se video under


Like it? Share with your friends!

753
1k share, 753 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
0
Quiz
Fail Fail
1
Fail
Love Love
1
Love
Omg Omg
2
Omg
Win Win
0
Win
WTF
0
WTF
EPIC
1
EPIC
hate hate
0
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.