Dette er årets sommershorts, vent til du ser baksiden

1 min


754
990 shares, 754 points

Denne shortsen er årets sommershorts, av den enkle grunn fordi over 100.000 stykker er solgt på under en uke. Men ikke alle er like fornøyd med hvordan den ser ut. Shortsen er laget av jeansbukser (no shit) men ser faktisk ut som du har på deg en tanga bakfra.

Ifølge Pretty Little Thing som selger shortsen er den perfekt til festivaler, så lenge du dekker til baken med en fancy genser eller noe som passer. Prisen ligger på 160 norske kroner men er utsolgt i en del størrelser ettersom de er så populær.

Selv om folk på Twitter og andre sosiale medier ikke helt liker shortsen, er den faktisk en bestselger. For de som vil gå med en slik i sommer, er linken til shortsen HER


Like it? Share with your friends!

754
990 shares, 754 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
0
Quiz
Fail Fail
0
Fail
Love Love
1
Love
Omg Omg
1
Omg
Win Win
2
Win
WTF
1
WTF
EPIC
1
EPIC
hate hate
0
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.