Coca Cola lanserer egen slush, Fanta frozen appelsin og drue

1 min


760
1.1k shares, 760 points

Med sommeren rett rundt hjørnet begynner selskaper å gi ut nye iskalde produkter for oss å nyte. Enten du er ute i en ølhage, nyter en iskold spritzer, eller et kaldt glass brus – det er herlig å slappe av i solen. Noen ganger vil bare en iskrem gjøre susen når du vil gå fra overopphetet til akkurat den perfekte temperaturen.

Coca Cola lanserte den første offisielle Cola-slushen, men nå er det også blitt annonsert at det kommer en Fanta-versjon og en drueversjon av slushen til Coca Cola! Nam! Det er usikkert om de kommer til Norge, men de kommer snart på markedet i England. La oss håpe disse kommer til Norge også!


Like it? Share with your friends!

760
1.1k shares, 760 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
0
Quiz
Fail Fail
0
Fail
Love Love
2
Love
Omg Omg
2
Omg
Win Win
2
Win
WTF
0
WTF
EPIC
0
EPIC
hate hate
0
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.