Nå får du kjøpt solhatt til hunden din, beskytt hunden mot varmen i sommer

1 min


774
3.3k shares, 774 points

Snart kommer sommeren og varmebølgen, da er det viktig at vi beskytter oss selv og våre søte små hunder fra solen, og nå kan du faktisk gjøre det fordi hunder har fått sin egen solhat.

Solhattene til hunder tar av på sosiale medier, men det er nettstedet IKRUSH som først solgte dem ut. Hvor søte er de? Din søte hund fortjener en egen solhatt. For det første er de stilig, for det andre beskytter du voffsen fra solen.

Du kan kjøpe disse fra Ebay for rundt femtilappen, eller fra londonthelocal som har et stort utvalg i både farger og fasonger. La din hund få ha litt stil i sommer, så er dere freshe sammen. Lik & Del med en venn som har hund.


Like it? Share with your friends!

774
3.3k shares, 774 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
1
Quiz
Fail Fail
0
Fail
Love Love
2
Love
Omg Omg
1
Omg
Win Win
1
Win
WTF
1
WTF
EPIC
4
EPIC
hate hate
0
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.