Nå får du baileys sandwich is, drømmende deilig sommer-is

1 min


760
1.1k shares, 760 points

Hvis du trodde du bare kunne nyte kremete Baileys i festival tiden, må du tro om igjen. Hvis du trodde den deilige, kremete likøren Baileys kun kan drikkes må du tro om igjen. Den berømte likøren kommer nå i iskrem-sandwich og er like drømmende deilig som ekte Baileys.

Den velsmakende sjokoladekjeksen er fyllt med kremaktig vaniljeis med Baileys-likør. Det høres helt nydelig ut og er vel den perfekte måten å kjøle seg ned på i sommersolen?

Det ser ikke ut som de blir tilgjengelig i Norge med det første, men du får kjøpt de i Australia. Du kan alltids ta en pakkereise dit i mellomtiden, og så får vi krysse fingrene for at denne deilige isen også blir tilgjengelig i Norge før sommeren starter.

De inneholder faktisk ekte alkohol, så kanskje du blir litt bedugget etter en porsjon eller tre?


Like it? Share with your friends!

760
1.1k shares, 760 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
1
Quiz
Fail Fail
1
Fail
Love Love
3
Love
Omg Omg
2
Omg
Win Win
3
Win
WTF
1
WTF
EPIC
1
EPIC
hate hate
1
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.