Nå får du solkrem med glitter, bli sommerens høydepunkt

1 min


758
1k share, 758 points

Vi er april og det nærmer seg sommeren med stormskritt. Vanlig solkrem har vi hatt i alle år, men nå kan du smøre deg med glitter solkrem om du vil føle deg litt ekstra spesiell i sommer. Solkremen fra Sunshine & Glitter kommer i flere forskjellige farger.

Sea Star solkremen kommer i rosa, gull eller regnbue farger, alle har forskjellig lukt. Solkremene er solfaktor 50. Du kan også bruke solkremen når du bader, da den er vannfast i opptil 80 minutter i vannet. Prisen for en flaske ligger på 140 norske kroner.

Sea Star solkremen kommer i rosa, gull eller regnbue farger, alle har forskjellig lukt. Solkremene er solfaktor 50. Du kan også bruke solkremen når du bader, da den er vannfast i opptil 80 minutter i vannet. Prisen for en flaske ligger på 140 norske kroner.


Like it? Share with your friends!

758
1k share, 758 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
0
Quiz
Fail Fail
0
Fail
Love Love
1
Love
Omg Omg
1
Omg
Win Win
0
Win
WTF
0
WTF
EPIC
0
EPIC
hate hate
0
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.