Gjør du denne tabben når du bor på hotell? Det kan koste deg dyrt!

1 min


768
1.2k shares, 768 points

Hvis du tabber deg ut med nøkkelkortet kan det koste deg dyrt. Tyvenes metode er såre enkel for å komme inn på rommet ditt!

Moderne hotell er utstyrt med elektroniske låssystem, med nøkkelkort istedet for vanlige nøkler. Alle vet hvordan det fungerer: du holder nøkkelkortet mot en kortleser eller stikker det inn i kortsprekken. Og det er alt du trenger å vite om låsen på hotellet ditt. Eller?

Du må låse døren selv

Den går nemlig ikke i lås av seg selv med en gang. Årsaken til dette er brannsikkerhet: dersom det brenner i hotellet og du løper ut i gangen uten nøkkelkortet ditt, han det hende du må inn på rommet ditt igjen raskt for å komme i sikkerhet. Uten kortet er du sjanseløs hvis døren låser seg med en gang.

Derfor står rommet ulåst i 30-60 sekunder dersom du ikke selv har låst det med nøkkelkortet.

Det er mer enn nok tid for en tyv som står på lur ute i gangen. I det du har kommet deg rundt hjørnet er de allerede inne på rommet ditt å henter verdisakene dine.

Husk alltid å låse hotellrommet når du forlater det.

DEL dette med dine venner for å advare de!


Like it? Share with your friends!

768
1.2k shares, 768 points

What's Your Reaction?

Quiz Quiz
0
Quiz
Fail Fail
0
Fail
Love Love
0
Love
Omg Omg
1
Omg
Win Win
0
Win
WTF
1
WTF
EPIC
0
EPIC
hate hate
0
hate
Toppmag

Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer i verden, produkter, quiz, videoer og mye mer.